Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.
Fatete ceramica VS fatete compozit

Fatetele dentare pot revitaliza rapid zambetul tau, fara a fi necesara slefuirea consistenta, ca in cazul coroanelor dentare.

Procedeul este rapid si fara durere, iar rezultatul este spectaculos.

Se folosesc atunci cand dintii sunt colorati, in urma administrarii indelungate de antibiotice (tetraciclina), in acest caz albirea dentara nefiind suficienta.

De asemeni, folosim fatetele dentare cand exista plombe vechi pe dinti, care genereaza un aspect imbatranit, inestetic. Sau ca alternativa la aparatul ortodontic, cand vorbim de spatii mici interdentare.

In general, le folosim pentru a schimba forma, culoarea sau marimea dintilor naturali.

Clinica Lyrdent va ofera posibilitatea ca in mai putin de 3 ore zambetul dumneavoastra sa fie mult imbunatit, cu ajutorul fatetelor din compozit cu continut ridicat de ceramica.

Acest compozit ofera o estetica deosebita precum si o rezistenta comparabila cu cea a ceramicii.

Procedeul este total neinvaziv, deoarece materialul se aplica direct pe dinte, fara a afecta tesutul sanatos al dintelui.

Compozitul se aplica in straturi pe dinte si se sculpteaza direct in gura, ceea ce ii permite pacientului sa vizualizeze live, pe monitor, transformarea estetica a dintilor.

Indicatiile acestor fatete din ceramica sunt in situatiile unor dinti fracturati, dinti decolorati, cariati, dinti cu spatii intre ei.

Costul este redus comparativ cu fatetele din ceramica, cu aproape 50% mai mic, iar durabilitatea acestor fatete este de minim 4 ani.

Principalul avantaj al fatetelor din compozit este acela ca reprezinta un proces reversibil si le putem indeparta oricand dorim, fara a afecta structura dentara.

De asemeni, foarte important de mentionat ca NU folosim acid demineralizant pe dinte, ci un bonding special, prin care materialul adera perfect pe dinte. 

Pentru detalii privind ofertele noastre si preturi vizitati pagina de Promotii si solicitati o Programare.