Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.
COROANE CERAMICE ZIRCONIU

Coroanele din zirconiu reprezinta ultima tehnologie in materie de estetica dentara si cea mai potrivita pentru a obtine un zambet alb si perfect.

Oxidul de zirconiu inlocuieste clasicul metal si constituie suportul peste care va veni dintele propriu-zis din ceramica.

Avantajul incontestabil al zirconiului este pe de o parte biocompatibilitatea totala cu structurile dentare si gingii; pe de alta parte, imita translucenta naturala a dintelui, lasa lumina sa patrunda prin el si astfel “dintele pus” pare atat de natural, incat uneori este dificil si pentru medici sa identifice lucrarea realizata.

Oxidul de zirconiu este foarte rezistent si nu corodeaza in timp. De aceea se poate folosi cu succes si la persoanele care sunt alergice la metal.

Singura tehnologie folosita la realizarea coroanelor de zirconiu este tehnologia computerizata CAD-CAM si se realizeaza in laboratoarele de tehnica dentara care detin aparatura speciala.

Clinica noastra colaboreaza cu succes cu laboratorul de tehnica dentara “Dr. Fischer", acesta avand toata tehnologia de ultima ora CAD-CAM pentru realizarea celor mai estetice coroane dentare din zirconiu.

Pentru detalii privind ofertele noastre si preturi vizitati pagina de Promotii si solicitati o Programare.