Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.
Stralucire si albire in mai putin de o ora!

In zilele noastre, majoritatea persoanelor consuma cafea, cola, ceaiuri colorate, vin rosu sau alimente care modifica culoarea dintilor. Acestea contribuie esential la schimbarea culorii danturii, spre galben sau maroniu, ceea ce determina aspectul inestetic general al zambetului.

De aceea, clinica noastra foloseste cea mai sigura, rapida si eficienta metoda de albire existenta in acest moment in lume, respectiv LAMPA ALBIRE ZOOM!

Procedeul este foarte simplu: se aplica solutia speciala de albire pe dinti, dupa ce in prealabil s-au izolat foarte bine gingiile cu o bariera gingivala, care se fotopolimerizeaza cateva secunde. De asemeni, inainte de albire se realizeaza o fotografie initiala a danturii si se noteaza culoarea initiala in fisa pacientului.

Solutia de albire patrunde cu ajutorul lampii cu plasma ZOOM in smaltul si dentina dintelui, si, in maxim 3 sedinte de 15 minute fiecare, se observa modificarea culorii initiale cu pana la 8 nuante mai deschise a dintilor.

Dupa incheierea sedintei, se face inca o fotografie a danturii pacientului si se noteaza culoarea finala.

Ambele fotografii vor fi inmanate la final pacientului.

Pe tot parcursul sedintei si ulterior, pacientii nu prezinta durere, poate exista un usor disconfort 24 ore dupa albire. De aceea se recomanda folosirea unui desensibilizant dupa sedinta propriu-zisa de albire.

Este foarte important de stiut ca urmatoarele 24-48 ore dupa terminarea sedintei de albire, pacientii NU AU VOIE SA CONSUME ALIMENTE SAU BAUTURI CARE COLOREAZA DINTII, deoarece solutia ZOOM va continua sa isi faca efectul!

Lampa ZOOM este metoda pe care o folosesc toate vedetele de la Hollywood, deoarece este cea mai eficienta la ora actuala.

Intrebari frecvente despre albirea dintilor:

1. Este albirea dintilor sigura?

Da. Studiile clinice au aratat ca albirea dintilor cu carbamida sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea personalului medical, este sigura atat pentru dinti cat si pentru gingii.

2. Care sunt efectele secundare ale albirii dintilor?

Cea mai uzuala reactie dupa tratamentul de albire poate fi sensibilitatea dentara.

In general, acest disconfort apare in urma tratamentelor cu solutii de concentratie mai ridicata.

Avantajul in cazul albirii cu lampa ZOOM este tocmai folosirea unei solutii de concentratie scazuta 6%, in combinatie cu o  sursa de lumina (LED), ceea ce duce la disparitia sensibilitatii dentare sau gingivale.

3. Care sunt cauzele care duc la colorarea dintilor ?

Exista multe cauze care favorizeaza coloratia dintilor. Cele mai comune sunt consumul de cafea, ceai verde sau negru, vin rosu, sucuri naturale.

Dar, de asemeni, tratamentele indelungate cu anumite antibiotice, fumatul in exces, varsta inaintata sau anumite traume ale dintilor (lovituri, fracturi, tratamente dentare incorecte), pot duce la colorarea dintilor.

4. Cat timp dupa tratamentul de albire se vor vedea rezultatele?

Rezultatele difera de la un pacient la altul in functie de consumul de alimente sau bauturi care coloreaza dintii (cafea, ceai negru sau verde, vin rosu sau bauturi racoritoare), daca sunt fumatori sau nu, etc.

In situatiile mentionate, este indicata ca o solutie sigura si albirea la domiciliu, care va duce la pastrarea culorii obtinute dupa albirea in cabinet.

5. Cat timp dureaza albirea dintilor in cabinet?

Cu lampa albire ZOOM!, rezultatele se vad dupa 45 min. Diferenta de la culoarea initiala la cea obtinuta dupa tratament poate ajunge la 8 nuante.

Pentru detalii privind ofertele noastre si preturi vizitati pagina de Promotii si solicitati o Programare.