Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.

Cosmetica Dentara

Materiale Compozite Unul dintre cele mai comune procedee de cosmetica dentara.
Fatete Portelan Procedura folosita in general pe dintii fisurati sau care au coloratii nefizionomice.
Implant Dentar Reprezinta un surub din titan care inlocuieste un dinte lipsa si care reprezinta in final radacina “artificiala” a dintelui inlocuit.

Servicii estetica dentara

Realizam miracole in estetica dentara

Redam zambetul pierdut

Frecvent, imbinam albirea profesionala, fatetele sau coroanele total fizionomice din zirconiu cu implanturile dentare sau dupa caz cu aparatul otodontic.

In final, realizam acel “Smile makeover” sau “transformare a zambetului”, pe care dumneavoastra o asteptati.

Gama completa de tratamente in cosmetica dentara

Albirea dentara, indiferent ca se face la domiciliu sau cu lampa albire in cabinet, necesita in prealabil un detartraj si un periaj profesional pentru curatarea si pregatirea dintilor.

Albirea dentara se face in cabinet, cu solutii avand concentratii intre 30- 38%, durata sedintei fiind de maxim 40 minute.

Albirea se poate face si la domiciliu, cu geluri avand concentratia de 15%, in acest caz durata tratamentului fiind de maxim 7 zile.

Rata de success a implantului dentar este mai mare de 90%.

Pacientul poate influenta in mod pozitiv succesul implantului dentar prin periajul corect si zilnic, precum si prin evitarea parafunctiilor (bruxism-scrasnitul dintilor) si a obiceiurilor vicioase (rosul diverselor obiecte cu dintii, desfacut capace bere, etc).

Riscul de pierdere a unui implant apare datorita unei igiene orale incorecte, fumatului, protezare imediata atunci cand nu este cazul, cantitate si calitate osoasa scazuta.

Coroanele dentare din ceramica pe suport de zirconiu (oxid de zirconiu) reprezinta cea mai moderna tehnica, folosita cu succes si la noi in tara.

Datorita proprietatilor sale, oxidul de zirconiu este complet biocompatibil, este foarte rezistent (rezistenta mai mare ca a metalului), nu se corodeaza in timp, (lipseste gustul metalic atat de deranjant) nu produce alergii si iritatii pulpare, este mai usor decat coroanele pe suport metalic si foarte important, are culoarea alba asemanatoare cu a dintilor naturali, deci se poate folosi cu succes mai ales pe dintii frontali.