Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.

Echipa "Dentist Bun"

Frumusetea unui chip incepe cu frumusetea zambetului.
Atunci cand privim un zambet frumos ,alb si stralucitor ,atentia noastra nu se va focaliza pe un singur dinte. Vom privi ca pe un tot unitar care ne va atrage prin frumusete. Aceasta reprezinta armonia zambetului.
Dorim intotdeauna sa cream o armonie a fetei , care se traduce prin echilibru intre structura faciala ,buze ,culoarea tenului ,forma si culoarea dintilor. Indiferent ca va doriti un “zambet hollywoodian “ ,cu dintii perfect drepti si stralucitori , sau un “ zambet natural “, prin care transformarea sa nu fie radicala, ne dorim sa va fim alaturi si sa obtinem impreuna cel mai frumos rezultat , acela pe care il asteptati de la noi.”
Dr. Ana - Maria Mihalcea
Un specialist pentru fiecare domeniu

Conceptul nostru este de a avea un specialist pentru fiecare domeniu stomatologic. In acest sens medicii clinicii participa regulat la conferinte stiintifice, cursuri de specializare si examene.
Pe parcursul celor peste 12 ani de experienta, am reusit sa formam o echipa unita, cu experienta, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate atat din punct de vedere estetic, cat si functional, folosind cele mai noi metode de tratament.

Dr. Ana-Maria MihalceaCompetenta Estetica Dentara
Dr. Costin Popescu Medic specialist Chirurgie OMF
Dr.Geanina Miu Implantologie si utilizarea laserului in stomatologie
Dr. Lucian Birlog Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Facial