Apelati cu incredere  0740 903 931
Cautati un Stomatolog Bun? Suntem aici pentru dvs.

 

 

 

 

 

 

DOAMNA LIGIA MILEA

“La clinica am ajuns dupa un periplu de mai multe vizite si nemultumiri la vreo 4 cabinete stomatologice. Aici, am cunoscut-o pe Ana, imi pot permite acum sa ma adresez personal, pentru ca datorita ei am invatat ce inseamna, ceea ce noi nu am fost invatati de mici, cultura stomatologica!

De la prima vizita in clinica stomatologica, cand mi s-a deschis usa, m-a intampinat un om care emana incredere si pentru prima data sunetul frezelor nu a mai reprezentat acel stres de care toata lumea este ingrozita!

Pentru prima data, un medic stomatolog, mi-a expus avantajele si dezavantajele materialelor si tehnicilor din tratamentele aplicate. Eu am ales intotdeauna varianta in care Ana avea incredere si care a dat cele mai bune rezultate.

Acum dupa ce mi-am reparat dantura, plecand de la o simpla carie, la coroane si ultimul tratament aplicat: albirea dintilor cu cea mai noua tehnica aplicata in domeniu, respectiv lampa albire ZOOM!, pentru mine o vizita la stomatolog este o placere."

 

DOMNISOARA LOREDANA MARCU

“Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor clinicii condusa de Dr.Ana- Maria Mihalcea.
O echipa bine pregatita, foarte atenti de la inceput la doleantele mele.

Dr.Ana-Maria Mihalcea s-a ocupat personal de mine, si desi a fost foarte mult de lucru, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas ce imi va face. Datorita doamnei doctor, am inteles de la inceput cum vor arata dintii mei,de ce imi recomanda coroane din zirconiu si cum va trebui sa am grija de dantura mea....iar lucrarea mea a iesit perfect.

Echipa medic-tehnician foarte unita,au colaborat perfect. Recomand tuturor aceasta clinica si medicii de acolo! “

.